Live Scores

Μισοτιμής... οι ασφάλειες αυτοκινήτων μέσω Internet

Μεγάλο μερίδιο αγοράς στον τομέα των ασφαλειών αυτοκινήτων κερδίζουν τα συμβόλαια που γίνονται τον τελευταίο καιρό μέσα από το Διαδίκτυο. Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται από την υπηρεσία Anytime Insurance Online της Interamerican την οποία μπορούν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να επισκεφτούν στο και να ασφαλίσουν σε άκρως δελεαστικές τιμές τα οχήματά τους. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις και με ίδιες καλύψεις σε σύγκριση με άλλες ασφαλιστικές εταιρείας, το ποσό που καλείται να καταβάλει ο ιδιοκτήτης είναι φθηνότερο 20-30%, γεγονός που κάνει ιδιαίτερα δελεαστική, και ιδίως στις μέρες μας, την ασφάλιση μέσα από το Internet.


Η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει τρεις επιλογές προγραμμάτων με    πλούσια κάλυψη, ενώ σε όλα τα προγράμματα συμπεριλαμβάνεται οδική βοήθεια, που αποτελεί πολύτιμη παροχή:

•Auto Economic, το πιο οικονομικό πρόγραμμα με τη βασική κάλυψη της υποχρεωτικής αστικής ευθύνης.

•Auto Value, που προσφέρει επίσης κάλυψη κλοπής και φωτιάς

•Auto Premium, για συνολική κάλυψη και ίδιων ζημιών (μεικτή ασφάλιση).

Οι ασφάλειες ξεκινούν από 156 ευρώ το εξάμηνο για την Αθήνα και από 140 ευρώ το εξάμηνο για τη Θεσσαλονίκη. Είναι ιδιαίτερα οικονομικά, αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο η οδική βοήθεια που περιλαμβάνουν, κανονικά στοιχίζει γύρω στα 100 ευρώ το χρόνο. Το σημαντικό είναι, πως ο καθένας μπορεί να βρει εύκολα πόσο κοστίζει η ασφάλεια μέσα σ’ ένα λεπτό, συμπληρώνοντας απλώς κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου του στο www.anytimeonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου