Live Scores

Πως θα φτιάξετε τα πέντε mini thumbnails στο προφίλ σας στο Facebook.




Η εφαρμογή λέγεται Schweppes Profile App και την έχει δημιουργήσει ο Alexandre Oudin. Φυσικά όπως αντιλαμβάνεστε, η εταιρεία αναψυκτικών Schweppes βρήκε έναν αρκετά έξυπνο τρόπο για να διαφημίσει τα προϊόντα της, χρηματοδοτώντας τον εν λόγω προγραμματιστή. Ουσιαστικά, το πρόγραμμα αυτό σας βοηθάει να "κόψετε" το σημείο των ματιών σας από μία φωτογραφία και να το εισάγετε στο προφίλ σας στο Facebook, στο σημείο όπου εμφανίζονται τα πέντε thumbnails. Με αυτό τον τρόπο, αντί να έχετε πέντε μικρογραφίες εικόνων, πετυχαίνετε στο να έχετε μία και μόνο εικόνα.


Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή κάντε κλικ εδώ, στη συνέχεια πατήστε "Like", κάντε refresh στη σελίδα και πατήστε στο "Get your profille app here". Ο οδηγός αυτός θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε μία φωτογραφία σας για να την κόψετε όπου θέλετε σε πέντε τετράγωνα thumbnails, εστιάζοντας στα μάτια σας (ή και σε...άλλο σημείο αν προτιμάτε) και κάνοντας zoom ή rotate εκεί που θέλετε. Τέλος, η εφαρμογή θα ανεβάσει τα πέντε thumbnails στο προφίλ σας σε έναν νέο φάκελο. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι ένα tag τον εαυτό σας στις εικόνες αυτές με την σειρά που θα σας υποδείξει το πρόγραμμα. 


Αυτό ήταν, είστε έτοιμοι. Προσέξτε όμως, διότι η σειρά των φωτογραφιών στο προφίλ σας μπορεί να αλλάξει αν κάποιος σας κάνει tag σε νέες photos. Φροντίστε λοιπόν όταν συμβαίνει αυτό, απλά να πατάτε ένα X σε όποια από τα πέντε thumbnails του προφίλ σας αλλάξουν. Τα tag και οι φωτογραφίες που θα πατήσετε X δεν θα σβηστούν, απλά θα μπορέσετε έτσι να επαναφέρετε τα thumbnails όπως ήταν πριν.
source:Gameworld
 
http://topeiraxtiri.blogspot.com/

1 σχόλιο: