Live Scores

Έχασε 210 κιλά, ερωτεύθηκε και συνεχίζει

 

 

Ο πιο παχύς άνθρωπος στον κόσμο ξεκινά μια νέα ζωή

Ο 50χρονος Πολ πήρε την...κάτω βόλτα όταν ήταν 26 ετών, μετά από ερωτική απογοήτευση. Από την περασμένη Άνοιξη που έχασε τη μητέρα του, κάνει μια εντατική προσπάθεια να γίνει όπως ήταν κάποτε και να ζήσει με τη γυναίκα που αγαπά.

Η γυναίκα που του ράγισε την καρδιά ήταν 39 ετών και οι δυο τους το 1986 περνούσαν ατελείωτες ώρες σπίτι της. Όπως λέει ήταν ξεχωριστή, δεν είχε γνωρίσει άλλη σαν κι' αυτήν.

Ωστόσο όπως εκμυστηρεύεται ο ίδιος σε βρετανική εφημερίδα, η κοπέλα αυτή αποφάσισε να τον αφήσει. Μετά τον χωρισμό του με τη γυναίκα που αγαπούσε, έχασε και τον πατέρα του, ενώ την ίδια στιγμή η κατάσταση υγείας της μητέρας του άρχισε να χειροτερεύει.

Απογοητευμένος και πληγωμένος, άρχισε να απομονώνεται και να τρώει τεράστιες ποσότητες φαγητού. Τον πρώτο κιόλας3 χρόνο είχε βάλει 70 ολόκληρα κιλά!

Εξαιτίας του βάρους του, αναγκάστηκε να παραιτηθεί και από τη δουλειά, αφού του ήταν πολύ δύσκολο ακόμα και να περπατήσει.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει τρεις φορές παίρνοντας χάπια, αλλά λόγω του βάρους του οι ποσότητες δεν τον έβλαπταν.

Σήμερα,μετά την επέμβαση τρώει μικρότερες μερίδες και ονειρεύεται να κάνει έρωτα ξανά, αφού είναι χωρίς ερωτικό ταίρι εδώ και 20 χρόνια!

Ο υπέρβαρος Βρετανός κινείται πλέον με αναπηρικό καροτσάκι και ελπίζει να χάσει σιγά σιγά και άλλο βάρος, για να «πετάξει» από πάνω του τον τίτλο του πιο παχύ άνδρα του κόσμου!
 
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου